Процедури и цени

Във салоните Нани Стил ще откриете богата гама от професионални фризьорски услуги. Ние работим с водещи марки на световния пазар като Vitality’s, L’Oréal Professionnel, Alfaparf Milano, Koster. Нашият избор на партньори в грижата за вашата прическа е гаранция за постигане на желания от вас резултат! Ние търсим най-добрия път към вашата красива прическа и широка усмивка!

Фризьорски Услуги

  • Успешната ни 10 годишна история в света на фризьорството ни дава самочувствието, че екипът на Нани Стил може да направи чудеса с вашата коса. За да бъдеш добър фризьор, да си на нивото на световно известни имена в това изкуство, е важно да учиш и да се развиваш всеки ден. Ето затова, нашите професионалисти участват в надграждащи обучения, в мастер класове и семинари на гостуващи брандове.
  • В студиа за красота НАНИ сме избрали да работим с най-модерни техники и доказани марки инструменти. За красивата прическа е изключително важна каква ножица и каква техника ще бъдат използвани! Ние, в ролята на истински професионалисти, сме тези, които с индивидуален подход и точен анализ ще разберем от какво се нуждае вашата коса, ще препоръчаме цвета, който ще ви подхожда, ще предложим прическата, която ще ви направи още по-красиви.
  • При нас консултацията е БЕЗПЛАТНА! Заповядайте при нас, за да направим диагностика на вашата коса и скалп, както и и да ви препоръчаме най-подходящите продукти и процедури за вашите нужди.

Маникюр и Педикюр

В салоните за красота Нани Стил, наред с профеионална гама от фризьорски услуги, сме обогатили продуктовата ни палитра и с профеионална грижа за вашия маникюр и педикюр.

С удоволствие споделяме с вас една любима мисъл, която е в основата на нашата философия за красиви ръце: „ Жена без красиви нокти е като небе без звезди!“  Казват, че ако очите ни са огледало на душата, то ръцете са отражение на всекидневието ни. Красивите, поддържани ръце и нокти допринасят за елегантното излъчване на всяка жена и я правят  истински привлекателна.

Заповядайте при нашите майстори – специалисти, които с много грижа и професионално отношение ще ви посъветват от какво се нуждае вашата ръка, вашите нокти, вашата кожа; какви стъпки да следвате в постигане на красив маникюр и педикюр; какви терапии биха били от полза точно за вас.

Нашето удоволствие ще бъде пълно, когато вашите ръце получат за подарък един красив маникюр, вашите крака един естетичен и безупречен педикюр, а вие ни дарите вашата усмивка за всичко това!    

В салони Нани Стил сме избрали за вас, нашите клиенти, едни от най-добрите и доказали се марки в NAIL индустрията като SBN Professional, NIKA Nagel, KODI Professional, MOLLON PRO Professional, THE LAQ.

  • В салони Нани Стил решихме да се доверим на най-добрите и доказали се марки в NAIL индустрията като SBN Professional, NIKA Nagel, KODI Professional, MOLLON PRO Professional, THE LAQ.
  • В грижата си за вас, сме избрали да работим с най-качествените и доказали качествата си инструменти на фирма SOLINGEN.
  • Посетете ни за БЕЗПЛАТНА консултация и диагностика на вашите ръце, стъпала и нокти. Доверете се нанашия опит и ние ще ви препоръчаме най-подходящите процедури и продукти, съобразени с вашите нужди.