За нас

Верига салони за красота Нани Стил е една от водещите в бранша вече десета година. Първото студио за красота и фризьорски салон NANI Style отваря врати през 2010 година, а завоюваните успехи и доверието на нашите клиенти провокират стремежа ни към все по-високо качество на обслужване.

Стремежът към съвършенство е напълно възможен. Екипите на салони за красота Нани Стил ще ви помогне да го постигнете. Ако желаете промяна на вашата прическа, стилен маникюр или просто имате нужда от време за себе си и релакс, заповядайте при нас! Специалистите в нашите уютни студиа ще ви посрещнат с удоволствие и ще се погрижат за насладата от промяната и постигането на нов външен вид.

Студиа за красота Нани Стил са мястото, където модните тенденции и най-новите технологии се съчетават с висок клас на професионализъм, безупречно качество на услугите и лично отношение към клиента.

За вас, нашите клиенти, ние предлагаме – комфортна обстановка, уютни кабинети, избрани марки материали с доказани предимства, професионални екипи и лично отношение към всеки клиент и неговите желания. Уверяваме ви, че в нашите салони сме се погрижили да следваме всички мерки за пълна безопасност както при изпълнение на предлаганите услуги, така и според предписанията на СЗО относно настоящата епидемиологична ситуация.

Ние сме тук, за да се почувствате специални, красиви и неповторими! Нашата мисия е да създаваме стил и любов към себе си!